Dobrea Crenguta Ioana

Dragi prieteni, incepem aceasta campanie de strangere de fonduri pentru Crenguta, un copilas care, la doar 5 anisori, a fost diagnosticat cu cancer in faza avansata.

Impreuna, putem salva viata acestui copilas!

4,860 L of 90,000 L raised
Share on facebook
Partajeaza
Share on whatsapp
Partajeaza

Dobrea Crenguta Ioana, o fetita de doar 5 anisori, a fost diagnosticata cu cancer (Neuroblastom de lant ganglionar paravertebral). Diagnosticul a venit pe neasteptate, in anul 2019, cand Crenguta a ajuns la spital in stare grava.

Prima operatie, de 11 ore, a facut-o in ianuarie 2020 insa tumora nu a putut fi extirpata si imediat dupa operatie Crenguta a intrat in coma timp de 3 saptamani. De atunci, acest ingeras de fetita se lupta zilnic cu boala si cu durerile groaznice cauzate de tumora si de sedintele de chimioterapie. Fara ajutor, viata ei este in pericol.

''Mami, o sa fii trista cand nu o sa mai fiu cu tine?''

Imaginati-va ca primiti aceasta intrebare de la copilasul vostru de numai 5 anisori, o varsta la care orice copil ar trebui sa se bucure de copilarie, de noile lucruri pe care le descopera, de gradinita, de prieteni, de micile sale ingrijorari fara sens, de inocenta vietii. 5 anisori este varsta la care un copil incepe sa aiba vise si sperante, varsta la care incepe sa se bucure pe deplin de viata. Insa, pe neasteptate, cancerul i-a rapit toate acestea Crengutei. In 2020, viata ei a fost la un pas sa se opreasca si doar o minune a facut sa poata trece cu bine de o operatie de 11 ore, de sedintele de chimioterapie si de cele 3 saptamani de coma care au urmat. Operatia din ianuarie 2020, o procedura chirurgicala foarte riscanta si complicata, era una din putinele sanse pe care Crenguta le avea sa se faca bine insa, ca si cum suferinta ei nu a fost de ajuns, procedura nu a avut succesul asteptat si 11 centimetri din tumora nu au putut fi extirpati. Au urmat numeroase sedinte de chimioterapie in speranta ca vor functiona si ca tumora va disparea insa Crenguta nu a mai putut suporta si a intrat in coma profunda timp de 3 saptamani. In acel moment, medicii nu ii acordau nicio sansa de supravietuire insa Dumnezeu i-a dat putere si Crenguta a iesit din coma cu vointa de a lupta in continuare.

Pentru a avea o sansa sa se faca bine, Crenguta are nevoie de un plan de tratament care costa in jur de 3500 de euro lunar. Familia a facut imposibilul si a putut sa ii asigure o mare parte din tratament pana acum insa este o suma uriasa pentru o familie modesta, imposibil de suportat in continuare. Incepem asadar aceasta campanie de strangere de fonduri pentru a incerca sa acoperim costurile planului de tratament pentru primele 6 luni de zile. Va cerem ajutorul fiecaruia dintre voi si va rugam sa donati, mult sau putin, atat cat puteti. Stim ca o donatie este o decizie importanta, un efort si un sacrificiu financiar pentru multi donatori. Insa, este un efort care merita, un gest care salveaza o viata, singurul gest care o poate ajuta pe Crenguta sa se faca bine si sa traiasca.

Cum o va ajuta pe Crenguta donatia ta?

Va rugam din suflet sa nu ignorati povestea acestei fetite. Fiecare avem problemele noastre si banii sunt intotdeauna putini. Insa, din putinul fiecaruia, daca contribuim cu totii, putem face un miracol. Medicii nu i-au dat sanse de supravietuire Crengutei. Dar noi stim ca este o luptatoare. Ea va continua sa lupte in continuare. Noi trebuie doar sa ii oferim tratamentele de care are nevoie!

Dobrea Crenguta Ioana

4,860 L of 90,000 L raised
L
Personal Info

Asociatia Inimii

1
Dobrea Crenguta Ioana

Donation Total: 50 L

Donatii se pot face si in conturile bancare:
IBAN RON: RO42BTRLRONCRT0582571201
IBAN EURO: RO89BTRLEURCRT0582571201
COD SWIFT: BTRLRO22GLT
Banca Transilvania
Sucursala Tecuci
Str. 1 Decembrie 1918 46
 
Conturile apartin Asociatiei Inimii. A se specifica numele Dobrea Crenguta Ioana pentru sumele transferate.

Lista donatori online
Anonymous User
SR

Serban Raul

300 L 10 august 2021
Anonymous User
CI

Caruntu Ilie

35 L 31 iulie 2021
Anonymous User
CI

Caruntu Ilie

15 L 31 iulie 2021
Anonymous User
BM

Bucur Mioara

15 L 29 iulie 2021
Anonymous User
ZS

Zavera Silviu

50 L 29 iulie 2021
Anonymous User
A

Aura

15 L 28 iulie 2021
Anonymous User
BG

Buciuman George

50 L 28 iulie 2021
Anonymous User
PC

Penciu Cosmin

20 L 27 iulie 2021
Anonymous User
CL

Ciobanu Liviu

15 L 14 iulie 2021
Anonymous User
PD

Popa Daniela

50 L 12 iulie 2021

aboneaza-te si fii la curent cu faptele noastre bune!

Asociatia Inimii este un proiect al tuturor celor care dorim sa ne vedem copiii crescand intr-o lume mai buna si mai sanatoasa! Este un proiect in care invitam toti oamenii cu suflet bun sa se implice alaturi de noi pentru ca, impreuna, sa reusim sa ajutam cat mai mult.

despre noi

Copyright © 2021 Asociatia Inimii © Toate drepturile rezervate