Ajut-o pe Maria sa traiasca!!

Incepem aceasta campanie de strangere de fonduri pentru Maria Pereteanu cu speranta ca mesajul acestei paciente va ajunge la cat mai multe persoane dornice sa ajute. Maria, sau tanti Maria cum ii spunem noi la Asociatia Inimii, ar putea fi mama sau bunica fiecaruia dintre noi. Din nefericire, datorita contextului creat de pandemie, familia lui tanti Maria nu mai are posibilitatea sa o ajute financiar la fel de mult ca inainte. Dar noi, impreuna, putem fi o familie pentru ea! Impreuna, nu putem lasa viata sa aiba un pret! Mai putin de 3.000 de euro stau in calea vindecarii. Este costul tuturor tratamentelor, pungilor pentru colostomie si a medicamentelor pe care trebuie sa le cumpere timp de un an. Este o suma foarte mare pentru o persoana care nu mai poate munci datorita bolii dar, mana de la mana, donatie cu donatie, putem strange aceasta suma si sa ii acordam lui tanti Maria o sansa la viata!

Maria Pereteanu

2,865 L of 14,250 L raised
L
Personal Info

Asociatia Inimii

1
Maria Pereteanu

Donation Total: 15 L

DIAGNOSTIC: TUMORA RECTALA STENOZANTA

Maria Pereteanu

2,865 L of 14,250 L raised
L
Personal Info

Asociatia Inimii

1
Maria Pereteanu

Donation Total: 15 L

20210528_185648

Maria are nevoie de ajutorul tau!

„Va rog din suflet, ajutati-ma, daca puteti, cu cat credeti dumneavoastra, sa pot sa imi salvez viata si sa ma pot bucura de nepoteii mei. Tot din cauza banilor a trebuit sa aman tratamentele pana nu am mai avut o alta varianta decat operatia de colostomie. Va multumesc din toata inima si sa va dea bunul Dumnezeu multa sanatate.”

Doneaza si tu pentru Maria si ofera-i dreptul la viata! Poti evita o drama cu o donatie, indiferent cat de mica va fi. Maria Pereteanu a fost diagnosticata cu tumora rectala stenozanta iar viata ei a devenit un calvar inca de la primirea acestei vesti. Din nefericire, din cauza lipsei de bani, a fost nevoita sa amane terapiile care ar fi putut sa ii ofere o sansa in plus la viata si ar fi putut castiga mai usor batalia cu boala. In urma cu putin timp, Maria a ajuns la spital cu un stadiu al cancerului foarte dezvoltat si a trebuit sa fie operata de urgenta. Insa viata ei este in pericol chiar si dupa operatie deoarece a fost diagnosticata cu o forma maligna de cancer foarte greu de tinut sub control. In asteptarea dosarului de pensionare pentru a putea beneficia de o asigurare medicala, Maria trebuie sa urmeze zeci de terapii, tratamente cu citostatice la fiecare 3 saptamani si sa isi cumpere medicamente pe care, pentru moment, nu si le poate permite. La toate acestea se adauga si tratamentele postoperatorii, precum pungile pentru colostomie, pansamente si analgezice. Doar costul acestora, exceptand cheltuielile pentru tinerea sub control a cancerului, se ridica la peste 700 de RON in fiecare luna.
 
Pentru a putea avea o sansa sa invinga aceasta boala si sa poata reveni la viata dinainte, Maria are nevoie de o suma cuprinsa intre 2500 de euro si 3000 de euro in primul an de tratament. Aceasta suma este imposibil de strans pentru o persoana care nu mai poate munci din cauza bolii. De asemenea, veniturile familiei au fost foarte mult impactate de pandemie. Asa ca, singura sansa a acestui suflet minunat sa isi regaseasca speranta unei vindecari, este sa ne ceara ajutorul.
 
Asociatia Inimii te invita sa aratam, impreuna, ca viata este nepretuita si ca nici o suma de bani nu poate fi un obstacol pentru ca Maria sa poata sa traiasca si sa se vindece. Doneaza si tu 3 euro sau mai mult daca poti si haide sa ii oferim acestei persoane bucuria de a trai!
 
Donatii se pot face online aici:
Donatii se pot face si in conturile bancare:
IBAN RON: RO42BTRLRONCRT0582571201
IBAN EURO: RO89BTRLEURCRT0582571201
COD SWIFT: BTRLRO22GLT
Banca Transilvania
Sucursala Tecuci
Str. 1 Decembrie 1918 46

Lista donatori online
Anonymous User
PS

Petre Sidiana

15 L 30 iulie 2021
Anonymous User
SC

Snagoveanu Claudia

25 L 28 iulie 2021
Anonymous User
PC

Penciu Cosmin

20 L 27 iulie 2021
Anonymous User
PI

Popa Ioan

50 L 27 iulie 2021
Anonymous User
DD

Danaita Dan

50 L 25 iulie 2021
Anonymous User
NI

Nistor Ioan

50 L 23 iulie 2021
Anonymous User
PA

Penciu Alexandra

10 L 19 iulie 2021
Anonymous User
NG

Nedelcu George

50 L 19 iulie 2021
Anonymous User
DM

Dodea Marius

25 L 17 iulie 2021
Anonymous User
im

ionut melnicu

15 L 17 iulie 2021
Anonymous User
GM

George Motoiu

80 L 16 iulie 2021
Anonymous User
DA

DIACONU ANA -MARIA

25 L 12 iulie 2021

NICOARA IOANA CRISTINA : 250 RON

DIANA NICOLETA TAT : 130 RON

PLESA IOANA DANIELA: 10 RON

aboneaza-te si fii la curent cu faptele noastre bune!

Asociatia Inimii este un proiect al tuturor celor care dorim sa ne vedem copiii crescand intr-o lume mai buna si mai sanatoasa! Este un proiect in care invitam toti oamenii cu suflet bun sa se implice alaturi de noi pentru ca, impreuna, sa reusim sa ajutam cat mai mult.

despre noi

Copyright © 2021 Asociatia Inimii © Toate drepturile rezervate