0
de persoane in saracie relativa
0
de copii se culca flamanzi
0
de copii abandoneaza scoala anual
0
de nou nascuti mor anual

Drumul celor 3.5%...

Prin programul "Redirectioneaza 3.5%'', fiecare persoana care are venituri din salarii sau din alte tipuri de activitati, poate redirectiona o parte din impozitul care merge la stat, catre o organizatie non profit. Este un ajutor esential pentru foarte multe ONG-uri din Romania deoarece le aduce o sursa suplimentara de venituri pentru a putea sustine programele sociale pe care le desfasoara. Pentru a putea redirectiona, este necesara completarea formularului 230 emis de ANAF pana la data de 25 mai 2021. Acesta poate fi descarcat de pe platforma ANAF sau direct de pe site-ul ONG-ului pe care doresti sa il sustii si trimis prin curier la agentia fiscala de care apartii. Acesta poate fi completat si online, daca ONG-ul respectiv ofera aceasta posibilitate, cum este cazul Asociatiei Inimii. Astfel, daca doresti sa ne sustii si sa redirectionezi cei 3.5% din impozit catre noi, poti completa formularul 230 online direct pe site-ul nostru, dupa cum vei vedea mai jos.

Ce inseamna

pentru tine?

Pentru tine, inseamna o fapta buna facuta gratuit. Pentru noi, inseamna un ajutor pretios pe care il putem folosi pentru a ajuta copiii din programele noastre. Cei 3.5% din impozitul tau ne vor permite sa oferim cat mai multe mese calde copiilor care traiesc in prag de saracie extrema; sa oferim cat mai multe burse scolare copiilor care se regasesc la limita abandonului scolar si sa-i ajutam astfel sa ramana la scoala si sa faca performanta; sa dotam cat mai multe scoli cu echipamente sanitare si apa curenta pentru a oferi elevilor toate conditiile de igiena necesare intr-o scoala din secolul XXI.

Completeaza si semneaza formularul aici

  • Daca doresti sa redirectionezi online, te rugam sa completezi formularul de mai sus si sa verifici datele introduse cu atentie. La finalul formularului, vei putea aplica semnatura ta olografa in casuta corespunzatoare dar si sa alegi daca vrei sa redirectionezi pentru 2 ani sau doar pentru un singur an. Vom reveni catre tine cu un email pentru a confirma datele tale.

  • Daca doresti sa descarci formularul si sa ni-l trimiti completat pe adresa de email, o poti face aici: DESCARCA FORUMULARUL

  • Prin completarea formularului pe site-ul nostru, primim acordul tau de a utiliza datele tale personale in unicul scop de a le transmite catre ANAF. Acestea nu vor fi stocate in baza noastra de date si nu vor fi utilizate in alte scopuri nici partajate cu terte persoane sau organizatii. Daca doresti totusi sa pastram adresa de email si numele tau pentru a te tine la curent cu ce facem, poti bifa optiunea la sfarsitul formularului.

Share cu prietenii